ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είχα σεξουαλικές ορμές, όταν…» Ο Μάριος Πρίαμος αποκαλύπτει για το σeξ στο Survivor! (VIDEO)


O Mάριος Πρίαμος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευρπίδου στο Megaone Κύπρου. Ο φιναλίστ του Survivor δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση για το αν έγινε σεξ στο ριάλιτι επιβίωσης:

«Προσωπικά, και εγώ και όλοι νομίζω είχαμε σεξουαλικές ορμές, όταν έγινε η ένωση και είχαμε φάει καλά, και καταλάβαμε ότι ωπ! κάτι γίνεται εδώ! Αλλά νομίζω ότι επειδή δεν τρώγαμε, μόνο στα έπαθλα καταλαβαίναμε ότι οι ορμόνες μας ανέβηκαν, δυναμώσαμε και είχαμε κάποιες σεξουαλικές σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό είναι ανθρώπινο.
Δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι εκτός πιαχνιδιού, με κάποια από τις συμπαίκτριές μου. Νομίζω ότι εμφανισιακά και θα ταίριαζα ίσως με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Ειρήνη Κολιδά, που είναι πολύ στο στυλ μου εμφανισιακά, νομίζω αυτά τα δύο κορίτσια, αν και είμαστε πολύ καλά φιλαράκια, και μιλήσαμε μετά το παιχνίδι, και έχουμε πολύ καλές σχέσεις!» απάντησε ο Μάριος, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο με μίας… πιο στενής επαφής με κάποια εκ των συμπαικτριών του. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:


Source :

lifenewscy