Τα πιο νόστιμα gluten free cookies με κομμάτια σοκολάτας!


Τώρα η απόλαυση δεν είναι απαγορευμένη!

   Τα γνωστά cookies που όλοι αγαπάμε είναι ένα καρπός απαγορευμένος για όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη… Όμως όχι πια! Βρήκαμε την πιο νόστιμη συνταγή για μπισκότα με σοκολάτα χωρίς γλουτένη, γάλα και αυγά για να μπορούν όλοι να απολαύσουν αυτό το υπέροχο γλύκισμα, ακόμη κι αν μέχρι τώρα δεν μπορούσαν, αφού είναι μια εύκολη και πολύ υγιεινή συνταγή!

Υλικά:

110 γρ. μαργαρίνη (χωρίς γάλα και σόγια) σε θερμοκρασία δωματίου
100 γρ. ζάχαρη
2 κ.σ. φυσικό χυμό πορτοκαλιού
1 φακελάκι βανίλια
100 γρ. chocolate drops μαύρης κουβερτούρας (χωρίς γάλα και γλουτένη)
225 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη και μαγιά

Εκτέλεση:

Χτύπα το βούτυρο με τη ζάχαρη να γίνουν κρέμα. Πρόσθεσε το χυμό, τα chocolate drops και τη βανίλια και ανακάτεψε. Στη συνέχεια ρίξε το αλεύρι. Ζύμωσε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη. Τύλιξε σε μεμβράνη άφησε 3-4 ώρες στο ψυγείο. Άπλωσε τη ζύμη, κόψε με κουπάτ και τοποθέτησε σε ταψί με λαδόκολλα. Ψήσε σε λαδόκολα για 10’ σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς.