Γιατί τελικά οι άντρες χωρίζουν πάντα λίγο πριν το καλοκαίρι


Απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: Γιατί ένας άντρας αποφασίζει να χωρίσει λίγο πριν το καλοκαίρι; Ναι, την εποχή που ο ήλιος είναι καυτός, οι παραλίες μαγικές και όλος ο (καλός) ο κόσμος γυρνά από μπαρ σε μπαρ. Και όχι, δεν θα σε προετοιμάσει. Όλα θα έρθουν… αγγελικά, εκεί που δεν το περιμένεις!

Μάθε λοιπόν, (επειδή έχουμε κάνει και εμείς τις έρευνες μας τι νόμιζες) ότι λίγο μετά την Άνοιξη (ναι ναι εκεί που περιμένεις με αγωνία το γλυκό καλοκαιράκι και μαζεύεις τα χειμωνιάτικα) είναι η εποχή που κατά 99% θα χωρίσεις. Οποιαδήποτε άλλη εποχή κι αν συμβεί το μοιραίο (ok υπάρχουν και εξαιρέσεις) θα είναι επειδή θα το έχεις επιλέξει εσύ.

Όχι μην ρωτήσεις έναν άντρα να σου πει τον πραγματικό λόγο. Πρώτον γιατί δύσκολα θα το παραδεχτεί και δεύτερον γιατί είσαι αρκετά έξυπνη για να το καταλάβεις από μόνη σου. Και ναι είναι αυτό που φαντάζεσαι. Και πολλά ακόμα. Δεν φταίνε αυτοί για αυτό. Κάτι τους πιάνει. Μην ρωτήσεις (αλήθεια). Ούτε αυτοί δεν μπορούν να το εξηγήσουν.

Για αυτό, άκου (και) την γυναικεία πλευρά όχι μόνο για να θυμηθείς και να γελάσεις (αν σου έχει συμβεί πιο παλιά), αλλά κυρίως για να σου λυθεί η απορία σε όποια φάση κι αν βρίσκεσαι. Και να θυμάσαι: Τα πράγματα στο μυαλό των αντρών είναι απλά. Εμείς τα αναλύουμε και τα κάνουμε δύσκολα.

Έχει κουραστεί από την σχέση σας 

Ναι ναι όσο και να μην μπορείς να το πιστέψεις είναι αλήθεια. Είτε είστε μαζί λίγους μήνες είτε κάποια χρόνια, έχει κουραστεί και δεν το παραδέχεται. Το άσχημο είναι ότι η σκέψη τριγυρνά μήνες ολόκληρους στο μυαλό του αλλά κάνει πίσω. Και ποτέ λοιπόν θα στο ανακοινώσει; Λίγο πριν το καλοκαιράκι…

Δεν θέλει να γνωρίσει τους γονείς σου 

Σε περίπτωση που είστε λίγο καιρό μαζί. Και μόνο η ιδέα ότι επειδή θα πάτε τις πρώτες σας διακοπές θα πρέπει αναγκαστικά να γνωρίσει έστω και τυπικά τους γονείς σου τον φρικάρει. Όχι, δεν φταις εσύ. Απλώς δεν σε θέλει τόσο και προφανώς καλά έκανε που έφυγε.

Δεν θέλει να πάτε διακοπές ζευγάρια

Δεν θέλει. Έτσι απλά. Γιατί; Γιατί δεν είσαι η… “εκλεκτή”. Επομένως, δεν έχει καμία διάθεση να κάνει διακοπές με άτομα που ξέρει ότι δεν πρόκειται να συνάψει φιλίες (δηλαδή τους δικούς σου φίλους) και πόσο μάλλον να σε γνωρίσει σε όλη την παρέα του και δη στους κολλητούς του οι οποίοι θα τον ταράξουν στην καζούρα.

Θέλει άλλη 

Είναι δύσκολο, αλλά ξεκάθαρο. Όσο κι αν δεν μπορείς να το χωνέψεις, κάνε την καρδιά σου πέτρα και αποδέξου το. Για να σε παρατήσει (για άλλη) πάει να πει πως δεν σου άξιζε ή τελοσπάντων δεν κάνει για σένα (και εσύ για εκείνον). Don’t worry θα βρεις καλύτερο!

Θέλει να είναι… free το καλοκαίρι 

Έλα τώρα που δεν καταλαβαίνεις! Παρτάκια με τους κολλητούς, διακοπές με τους κολλητούς, ανάγκη να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν (ειδικά σε σενα), φλερτ με τουρίστριες (και δικές μας) και ξενύχτι μέχρι το πρωί! Κοινώς, δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο από το να περάσει καλά. Και με σενα δεν περνάει καλά. Αυτό. Θες κι άλλα;

Y.Γ. Τώρα που έμαθες μερικές αλήθειες, ξέρεις φέρσου ανάλογα ώστε να μην σκεφτεί κανέναν από τους παραπάνω λόγους για να… χωρίσετε!