ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μόλις απέκτησε η κολλητή σου μωρό; Δες τι μπορείς να κάνεις για να τη βοηθήσεις


Ασχέτως με το αν είσαι κι εσύ μανούλα ή όχι.

Την περιμένατε για τα μέσα του επόμενου μήνα και πριν δυο μέρες έλαβες μήνυμα από τον κουμπάρο σου “Μόλις γεννήσαμε!”. Κόντεψες να λιποθυμήσεις από τη χαρά σου που η διπλανή σου στο θρανίο και τόσα χρόνια κολλητή, έχει φέρει μωρό στον κόσμο!

Του ενθουσιασμού σου πρέπει να ακολουθήσει βέβαια ο σχεδιασμός των επόμενων βηματων σου, αφού ξέρεις πόσο έχει φρικάρει με την έλευση του μωρού η φιλενάδα σου, κι εσύ είσαι από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν.

#1 Το αγαπημένο της item σου
Είναι η ώρα να χαρίσεις στην κολλητή σου αυτή τη δερμάτινη φούστα σου που τόσο καιρό την γλυκοκοιτούσε. Θα μετρήσει περισσότερο από το μπαλόνι “Ιt’s a girl”.

#2 H αγκαλιά διαρκείας
Και τα δακρυα που θα τη συνοδεύσουν. Είναι σίγουρο ότι θα κλάψει στην αγκαλιά σου κάνα 20λεπτο και θα μοιραστεί τα νέα της μεγάλα άγχη μαζί σου. Πάρε μαζί χαρτομάντιλα και μην τη διακόψεις. Θέλει το χρόνο της.

#3 Η επιβεβαίωση ότι είσαι παρούσα
“Κάτσε να βγεις με το καλό και στην πρώτη έξοδο με τον άντρα σου, εγώ θα κάνω baby- sitting”.

#4 To μωρό της φίλης σου είναι δυο φορές μωρό σου
Πάρε το αγκαλιά και δείξε πόσο σημαντικός είναι και για σένα αυτός ο ανθρωπάκος.

#5 Η επόμενη έξοδος
Διοργάνωσε από τώρα τι θα κάνετε το βράδυ του Σαββάτου, ένα μήνα μετά τη γέννα της. Θα έχει πήξει ανάμεσα σε γάλατα, πάνες και ξενύχτια επειδή το μωρό δεν κοιμάται, οπότε σκέψου πόσο ανάγκη θα έχει τις παλιές καλές εξόδους σας.