ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τips για να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει λεπτότερη με το σωστό μακιγιάζ!


Οι σωστές κινήσεις για να καμουφλάρεις αυτή τη μικρή ατέλεια του προσώπου σου!

Αν και οι ατέλειες είναι γοητεία, μπορείς να τις διορθώσεις στο «άψε-σβήσε»! Αυτό είναι το μαγικό με το μακιγιάζ, το ότι μπορείς με τις σωστές κινήσεις να κρύψεις ό,τι δεν σου αρέσει και να αναδείξεις τα καλά σου σημεία. Σήμερα λοιπόν θα σου αποκαλύψουμε μερικά tips για να διορθώσεις το σχήμα της μύτης σου, χωρίς νυστέρι, αλλά με πινέλο και χρησιμοποιώντας κονσίλερ και μια ματ σκιά στο χρώμα του δέρματος. Αφού, λοιπόν, βάλεις το μέικ απ που χρησιμοποιείς ως συνήθως, έχοντας βάλει και λίγο κονσίλερ κάτω από τα μάτια αν χρειάζεται, κάνεις τα εξής:

 

1. Άπλωσε μια γραμμή κονσίλερ κατά μήκος της μύτης.
2. Με ένα παχύ πινέλο ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του φρυδιού και άπλωσε μια ματ σκιά (ένα τόνο πιο σκούρα από το μέικ απ που χρησιμοποιείς) κατά μήκος της καμπύλης που κάνει η μύτη στο πλάι, μέχρι τα ρουθούνια.
3. Με όσο προϊόν έχει απομείνει στο πινέλο, τόνισε την κορυφή της μύτης.
4. Bάλε λίγη μπεζ σκιά ή κονσίλερ στο δέρμα ακριβώς δίπλα από τα ρουθούνια.
5. Με ένα πινέλο ή ενοποίησε το αποτέλεσμα.

Με τα παραπάνω απλά tips, η μύτη σου θα φαίνεται αισθητά λεπτότερη και θα τονιστούν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου. Το σωστό μακιγιάζ διορθώνει τις ατέλειες και γλυκαίνει τις γραμμές του προσώπου. Αρκεί να χρησιμοποιείς σωστά τα μυστικά του contouring!