ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανέξοδοι τρόποι για να αναβαθμίσετε την αισθητική των χώρων σας


Ποιος είπε πώς για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας χρειάζονται απαραιτήτως χρήματα; Ψάξαμε και βρήκαμε 8 εντελώς δωρεάν τρόπους για να του κάνετε μια μίνι ανακαίνιση.

Δώστε νέα πνοή στο τραπεζάκι του σαλονιού Γυαλίστε το τραπεζάκι σας και βγάλτε από πάνω αντικείμενα που το κάνουν να φαίνεται παραφορτωμένο. Βάλτε απλά 2-3 κεράκια ή ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια.

Ανανεώστε το τραπεζάκι του σαλονιού γυαλίζοντάς το και αλλάζοντας τη διακόσμησή του.

Ανανεώστε το τραπεζάκι του σαλονιού γυαλίζοντάς το και αλλάζοντας τη διακόσμησή του.

Έξτρα tip Γυαλίστε φυσικά το τραπέζι σας με ένα γυαλιστικό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Απλά ανακατέψτε τον χυμό ενός λεμονιού, 1 κ.σ. νερό και 1 κ.σ. ελαιόλαδο και γυαλίστε με αυτό το μείγμα το τραπέζι σας.

Το ξερό κλαδί στην άκρη της τραπεζαρίας δίνει στιλ σε όλο τον χώρο.

Το ξερό κλαδί στην άκρη της τραπεζαρίας δίνει στιλ σε όλο τον χώρο.

Αλλάξτε θέση σε καθίσματα Σκεφτείτε εναλλακτικούς χώρους και τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα καθίσματα του σπιτιού σας. Μεταφέρτε μια ή δυο καρέκλες από την τραπεζαρία στο υπνοδωμάτιο και βάλτε τον μονό καναπέ στην κουζίνα. Δοκιμάστε διάφορους τρόπους και συνδυασμούς μέχρι να βρείτε τον ιδανικό για εσάς.

Οργανώστε την πόρτα του ψυγείου σας Πετάξτε μαγνητάκια, διαφημιστικά, προσκλήσεις και υιοθετήστε ένα πιο μίνιμαλ στιλ για το ψυγείο σας. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε μερικές όμορφες φωτογραφίες μέσα σε μικρές κορνιζούλες και να κολλήσετε μαγνητάκια στο πίσω μέρος τους για να τις βάλετε πάνω στην πόρτα του ψυγείου.

Αλλάξτε θέση σε πίνακες και έργα τέχνης για να ανανεωθεί ο χώρος σας.

Αλλάξτε θέση σε πίνακες και έργα τέχνης για να ανανεωθεί ο χώρος σας.

Μετακινήστε τα φυτά Αλλάξτε τη θέση στα φυτά του σπιτιού για να δώσετε ζωντάνια σε μερικές άδειες γωνίες. Τοποθετήστε μικρές γλαστρούλες στα περβάζια για να ανανεώσετε τα παράθυρά σας.

Καθαρίστε τα πορτατίφ Αφαιρέστε το πάνω μέρος των φωτιστικών  και των πορτατίφ για να τα καθαρίσετε και να τα ξεσκονίσετε για να δείχνουν πιο όμορφα και για να αντανακλάται καλύτερα το φως.

Καθαρίστε τα φωτιστικά για να είναι πιο λαμπερό το φως τους.

Καθαρίστε τα φωτιστικά για να φωτίζουν καλύτερα.

Οργανώστε τη ντουλάπα με τα σεντόνια Διαχωρίστε τα σεντόνια σας σύμφωνα με τον τύπο τους και κάντε ρολά τις πετσέτες για να βρίσκετε το καθετί πιο εύκολα αλλά και για να εξοικονομήσετε χώρο.

Οργανώστε τα βιβλία σας Η ομοιομορφία στις βιβλιοθήκες δεν είναι πλέον must γι’αυτό οργανώστε τη βιβλιοθήκη σας διαφορετικά. Βάλτε εναλλάξ οριζόντιες και κατακόρυφες στήλες βιβλίων και διακοσμήστε ανάμεσα με όμορφα αντικείμενα.

Διακοσμήστε τα βιβλία με διάφορους τρόπους.

Διακοσμήστε τα βιβλία με διάφορους τρόπους.

Αλλάξτε μέρος στα έργα τέχνης Αν έχετε πίνακες ζωγραφικής ή άλλα έργα τέχνης μπορείτε να τους αλλάξετε θέση για να ανανεωθεί ο χώρος σας. Μην φοβάστε να πειραματιστείτε. Δοκιμάστε διαφορετικούς τρόπους διακόσμησης και δείτε το σπίτι σας να ανανεώνεται εύκολα και εντελώς δωρεάν.

Οι πίνακες πάντα αναβαθμίζουν τη διακόσμηση ενός χώρου.

Οι πίνακες πάντα αναβαθμίζουν τη διακόσμηση ενός χώρου.

HIGHLIGHTS

    • Αλλάξτε θέσεις στα καθίσματα και στα έργα τέχνης που έχετε μέσα στο σπίτι σας για να ανανεωθεί ο χώρος.
    • Οργανώστε τη βιβλιοθήκη σας τοποθετώντας τα βιβλία ανά χρώμα και σε οριζόντιες και κάθετες στήλες.
    • Τοποθετήστε φυτά, κεριά και λουλούδια σε διάφορες γωνίες του σπιτιού για να προσθέσετε χρώμα και ένταση

Source :

spirossoulis