Γιατί κάποιοι άντρες εξαφανίζονται πάνω στο καλύτερο;


Μήπως έχεις πέσει και εσύ “θύμα”;

Ενας άλλος τίτλος πιο ανατρεπτικός, για το παρακάτω θέμα, θα μπορούσε να είναι —> Silver alert: Eξαφάνιση “ερωτευμένου”! Τι γίνεται όταν αρχίζεις μία σχέση με τους καλύτερους οιωνούς και καταλήγεις ξαφνικά μόνη από εκεί που δεν το περιμένεις; Δεν έχει συμβεί μόνο σε εσένα! Χιλιάδες κοριτσοπαρέες έχουν ανάμεσά τους ένα “θύμα” μιας τέτοιας περίπτωσης! Είναι μάστιγα, είναι το φαινόμενο της εποχής!

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις τα σημάδια είναι τα ίδια. Εκεί που νομίζεις ότι όλα πάνε τέλεια, ότι είσαι ερωτευμένη, ότι είναι και αυτός, ότι έχετε χημεία, ότι ταιριάζετε σε όλα, ότι περνάτε τέλεια…είναι ακριβώς η στιγμή που εξαφανίζεται από τη ζωή σου! Ένα μεγάλο γιατί δημιουργείται στο κεφάλι σου και σου γίνεται εμμονή. Αναλώνεσαι τόσο που το εξαντλείς το θέμα αλλά και πάλι δεν βγάζεις άκρη.

Τι είχατε; Ένα δυνατό story γεμάτο suspence και έρωτα! Και τι έγινε; Στην κορύφωση της σχέσης σε άφησε στα κρύα του λουτρού! Πως εξηγείται κάτι τέτοιο; Σίγουρα είναι κάτι που ούτε οι επιστήμονες δεν μπορούν εξηγήσουν! Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν κάποια σημάδια που έδειχναν ότι αυτός ο άνθρωπος που ερωτεύτηκες είχες τάσεις φυγής! Όλο και κάποιες κινήσεις του θα το  αποκάλυπταν. Αναπάντητες κλήσεις, μηνύματα, εξαφανίσεις χωρίς λόγο και άλλα πολλά. Ίσως απλά δεν είχες δώσει βάση γιατί ήσουν τόσο ερωτευμένη που δεν μπορούσες να αναγνωρίσεις τα σημάδια!  Πρέπει να έχεις τα μάτια σου 124249 και να προστατεύεις τον εαυτό σου από τέτεοιες περιπτώσεις. Μην πέφτεις με τα μούτρα. Είναι ωραίο να το ζεις αλλά με μέτρο. Προέχει πάντα ο εαυτός και η συναισθηματική σου “ακεραιότητα”!

 

Η αλήθεια είναι μία. Ζούμε σε περίεργη κοινωνία. Οι άνθρωποι πια τα έχουν όλα έτοιμα και μπορούν να δοκιμάσουν τα πάντα. Γιατί να έχουν μόνο ένα πράγμα αφού μπορούν να έχουν περισσότερα; Έτσι έχουν γίνει και οι ανθρώπινες σχέσεις. Γιατί να μείνεις με έναν άνθρωπο αφού μπορείς να γνωρίσεις και άλλους πόσους και να αποκτήσεις εμπειρίες;  Αυτό είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων και είναι σεβαστό. Όμως στις περισσότερες περιπτώσεις η φυγή είναι απότομη και άτσαλη. Και αυτό γιατί; Γιατί με την εξέλιξη της τεχνολογίας όλα έχουν απλοποιηθεί ή καλύτερα τυποποιηθεί!