ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διόρθωσε τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις με το κονσίλερ σου


Αν ξέρεις πως να το χρησμοποιήσεις μπορείς να κάνεις θαύματα. Για να φτάσεις πιο κοντά σε αυτό τον στόχο δώσε προσοχή σε αυτά τα 5 σημεία που πρέπει να αποφύγεις
Αν είσαι προσεκτική στον τρόπο που εφαρμόζεις το κονσίλερ σου και αποφύγεις συστηματικά κάποιες κακοτοπιές έχω να σου πω ότι το κονσίλερ θα γίνει το αγαπημένο σου προϊόν μακιγιάζ. Οι ικανότητές του είναι πολλές και μαγικές. Σημείωσε λοιπόν τα 5 βασικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις για να μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς στο μάξιμουμ.

Το debate στο ερώτημα αν θα πρέπει να το εφαρμόζεις πριν ή μετά τη βάση του προσώπου είναι καυτό και κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κόντρα. Εδώ στο followme.gr κι έπειτα από σχετική ερώτηση στους ειδικούς make up artist που εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια καταλήξαμε ότι το κονσίλερ θα πρέπει να τοποθετείτε πάνω από το μεικ απ. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να πετύχεις την τέλεια φυσική κάλυψη με μεγάλη διάρκεια. Αν το απλώσεις πριν το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσει την φυσικότητά του αλλά και την κάλυψη του και να χρειαστεί να το ανανεώνεις πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Οι μαύροι κύκλοι για να καλυφθούν σωστά δεν χρειάζονται ένα κονσίλερ σε υπερβολικά ανοιχτή απόχρωση και οπάκ κάλυψη. Για την ακρίβεια μια τέλοια κίνηση δημιουργεί το αντίθετο αποτέλεσμα και πρακτικά φέρνει τους μαύρους κύκλους ακόμη περισσότερο στην επιφάνεια. Ένα κονσίλερ σε σχετικά ροδακινί απόχρωση, μισό τόνο πιο φυσικό από αυτό της επιδερμίδας σου, θα κάνει θαύματα όποιος κι αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας σου.

Μην ξεχνάς κάθε φορά που εφαρμόζεις το κονσίλερ σου να το σταθεροποιείς με μια διάφανη πούδρα. Αυτή η κίνηση θα το κρατήσει στη θέση του για σχεδόν όλη την ημέρα. Εφάρμοσε την πούδρα που αναφέραμε με το σχετικό πλακέ πινέλο που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την χρήση.

Επίσης, εκμεταλλεύσου τις δυνατότητες που έχει το κονσίλερ σου όσο περισσότερο μπορείς. Πέρα από το να καλύπτει μαύρους κύκλους και ερεθισμούς αποτελεί μια εξαιρετική βάση για τις σκιές ματιών καθώς επίσης και για να προσθέσεις φως στα ζυγωματικά του προσώπου σου.

Τέλος, αν θέλεις να καλύψεις ένα σπυράκι ή την ουλή που έχει αφήσει στο περασμά του θυμήσου να μην το καλύψεις με τα δάχτυλά σου. Βούτηξε ελαφρώς το πινέλο χειλιών ή του κονσίλερ που έχεις στο προϊόν και κάλυψέ το με αυτόν τον τρόπο. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι και φυσικό και σούπερ καλυπτικό.