Νεα εισοδος στο Μπρούσκο – Η Αποκλειστική συνέντευξη στο alterinfo: Η «Αριάδνη» είναι μια… αμαρτία από το παρελθόν!


Η Κύπρια ηθοποιός ετοιμάζεται να εισβάλει στο Μπρούσκο, υποδυόμενη την «Αριάδνη», μία κοπέλα που έρχεται να αναστατώσει τις ζωές των πρωταγωνιστών της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 και ιδιαίτερα εκείνες των Ματθαίων.

Το alterinfo.gr ήρθε σε επικοινωνία με την Νιόβη Χαραλάμπους και μάς μίλησε για τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ αλλά και ;για αλλά ενδιαφέροντα θέματα, όπως τον λόγο που έγινε ηθοποιός, τους ανθρώπους που την «ώθησαν» να ασχοληθεί με μία τέτοια τέχνη και στέλνει ένα μήνυμα σε όλες εκείνες τις κοπέλες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα κιλά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Νιόβη Χαραλάμπους στο alterinfo.gr και τον Σταύρο Καλογεράκη

Νιόβη, καλησπέρα! Τις τελευταίες ημέρες έχεις απασχολήσει έντονα τους τηλεθεατές του Μπρούσκο, λόγω της επικείμενης συμμετοχής σου στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Πώς έγινε η επαφή για να παίξεις στο αγαπημένο σίριαλ;

«Ένα τηλεφώνημα αγάπης – έτσι μπορώ να το περιγράψω! – από τον Κούλλη Νικολάου χρειάστηκε και έτσι έγινε η επαφή μας!»

Μπορείς να μας αποκαλύψεις λίγα πράγματα για τον ρόλο σου στο Μπρούσκο; Τι να περιμένουμε από την «Αριάδνη», η οποία έρχεται να αναστατώσει τους πρωταγωνιστές;

«Ο ρόλος της Αριάδνης πράγματι έρχεται να αναστατώσει κάπως τα πράγματα, καθώς γνωρίζει τα αδέρφια Ματθαίου και περιφέρεται στην οικογένεια προκαλώντας σύγχυση και περιέργεια!».

Εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν ξέρουμε πολλά για την καριέρα σου, θα ήθελες να μας πεις δύο πράγματα για εσένα;

«Σπούδασα ηθοποιός στην Αθήνα στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου. Δούλεψα κάποια χρόνια στην Ελλάδα και μετά ήρθα Κύπρο. Ζω και εργάζομαι Κύπρο τα τελευταία 12 χρόνια».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Νιόβης Χαραλάμπους στο alterinfo.gr