ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξέλιξη-σοκ στο Μπρούσκο: Ο Σήφης παντρεύεται και αφήνει έγκυο την…


Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο.

Γι’ ακόμα μία χρονιά η Μαρία Ιωάννου κερδίζει τις εντυπώσεις μέσα από την πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο». Σ’ ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς αλλά και τον απαιτητικό ρόλο της μητέρας, μιλά αποκλειστικά στο TV24 για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Σήφη κι αν θα παντρευτούν, για την πρόωρη εγκυμοσύνη που θα ’χει αλλά και αν θα την αποδεχτεί η μικρή Στεφανία

Θεωρείς ότι το «Μπρούσκο» πρέπει να συνεχιστεί και για τέταρτη χρονιά ή όχι; Πολλοί ισχυρίζονται ότι κάθε κύκλος πρέπει να ολοκληρώνεται όσο είναι στο πικ του.
«Υπάρχουν επιχειρήματα και για τη μια περίπτωση και για την άλλη. Τα θετικά είναι ότι δουλεύει πολύς κόσμος αυτή τη δύσκολη εποχή, ότι οι τηλεθεατές αγαπούν και παρακολουθούν τη σειρά και, όπως έγινε και την τρίτη σεζόν, το ενδιαφέρον μπορεί να κρατηθεί ψηλά. Τα αρνητικά είναι το να κουραστούν οι συντελεστές και ο κόσμος να θέλει να δει κάτι πιο φρέσκο. Αυτή η απόφαση όμως αφορά την παραγωγή και τον ΑΝΤ1».
Τελικά θα καταφέρεις να κερδίσεις τη μικρή Στεφανία;
«Ναι, τελικά η Στεφανία αποδέχεται την Ολγα και μάλιστα είναι και πολύ τρυφερή και προστατευτική μαζί της. Γίνονται και θαύματα!».
Τι φοβάσαι περισσότερο: Την αγάπη του Σήφη για την κόρη του ή την αγάπη του στη Μελίνα;
«Δεν νομίζω πως η Ολγα φοβάται κάτι από τα δύο. Μάλλον τον εκτιμά για την αγάπη του στην κόρη του αλλά και για τη σχέση του με τη Μελίνα. Η Ολγα δεν είναι γυναικούλα, να ζηλεύει και να κάνει σκηνές. Δείχνει ανωτερότητα αλλά έχει και όρια. Ακριβώς εκεί που θίγεται η αξιοπρέπειά της».
Πιστεύεις ότι έχει ξεμπερδέψει μια και καλή με τη Μελίνα ο Σήφης;
«Πιστεύω πως ναι. Ενα πισωγύρισμα στη Μελίνα θα ήταν σαν ξαναζεσταμένο φαγητό και μάλιστα χωρίς αλατοπίπερο, μιας που δεν είχε ποτέ πάθος η σχέση τους. Επιπλέον δεν θα έπαιρνε πίσω μια γυναίκα που τον άφησε και έφυγε με κάποιον άλλον. Είναι θέμα αντρικού εγωισμού».
Ενώ στην αρχή ήσουν πιο άνετη, τώρα έχεις αρχίσει να ζηλεύεις. Γιατί;
«Μια σχέση πάντα έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Δεν μπορεί να είσαι πάντα ο ίδιος, αυτό θα σήμαινε ότι είσαι ψεύτικος. Οι πράξεις και οι συμπεριφορές ποικίλουν όπως και στην πραγματική ζωή».

Ενα ψέμα για να τον κρατήσεις κοντά σου θα του το έλεγες;
«Του λέει κάποια στιγμή ένα ψέμα για να τον προστατεύσει γιατί θεωρεί ότι κινδυνεύει. Αλλά το παραδέχεται μόνη της, γιατί ακριβώς δεν είναι έτσι ο χαρακτήρας της».
Από την αρχή υποστήριζες τον Ματθαίο. Πώς ήσουν σίγουρη για την αθωότητά του;
«Θεωρώ πως από ένστικτο η Ολγα ήξερε πως ο Ματθαίος δεν θα ξεπερνούσε κάποια όρια. Επιπλέον γνώριζε από πρώτο χέρι τη βαθιά αγάπη του για την Αναστασία. Και επειδή δεν είναι άνθρωπος με μνησικακία, τον υποστήριξε».
Μέχρι πού μπορείς να φτάσεις για να μείνεις με τον Σήφη;
«Νομίζω μόνο μέχρι εκεί που δεν θα θίγεται η αξιοπρέπειά της. Η Ολγα δεν έχει κανένα θέμα να μείνει μόνη της. Τον αγαπάει τον Σήφη αλλά δεν θα έκανε τίποτα για να τον κρατήσει με το ζόρι».
Θα γεννήσεις κανονικά ή θα συμβεί κάποια μεγάλη ανατροπή;
«Θα συμβεί όντως μια μεγάλη ανατροπή!».
Δηλαδή, ποια είναι τα επόμενα εμπόδια και προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις;
«Την πρόωρη γέννηση το παιδιού μου!».
Πώς θα ήθελες να τελειώσει αυτή η σχέση;
«Θα ήθελα να μην τελειώσει αυτή η σχέση! Είναι και οι τρεις, συμπεριλαμβάνω και τη Στεφανία, άνθρωποι που πέρασαν φουρτούνες, θα ήταν ωραία να ζήσουν μαζί μια όμορφη και ευτυχισμένη ζωή. Μπορεί να σταθεί ο ένας στον άλλον και ταιριάζουν και σαν χαρακτήρες. Η Ολγα είναι δυναμική και ακέραιη αλλά κοντά στον Σήφη βρίσκει και τη θηλυκή πλευρά της, ενώ εκείνος βρίσκει μια γυναίκα με κατανόηση, που δεν θα τον απογοητεύσει».
Θα καταφέρεις να τον πείσεις να σε παντρευτεί; Ή ο γάμος είναι κάτι που δεν απασχολεί ούτε εσένα;
«Ο γάμος δεν απασχολεί κανέναν από τους δύο, γι’ αυτό και θα πρωτοτυπήσουν υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης!».
Τι τέλος θα ήθελες να έχει η Ολγα στο τέλος της φετινής χρονιάς;
«Θα ήθελα να κρατάει στη αγκαλιά της το μωρό της και να έχει κοντά της τον Σήφη και τη Στεφανία».
Ολο αυτό το διάστημα είχες τις παραστάσεις του «Αναμείνατε στο ακουστικό σας». Ποια ήταν η αποδοχή του κόσμου;
«Ο κόσμος που έβλεπε την παράσταση, γιατί τώρα έχει τελειώσει, έφευγε συνήθως πολύ γεμάτος, μιας που γελούσε με την ψυχή του και από την άλλη έπαιρνε και ένα μήνυμα προς επεξεργασία μαζί του. Αυτό που αφορά όλους μας και έχει να κάνει με τη μοναξιά και την απομόνωση του σύγχρονου ανθρώπου, για την οποία όμως ευθύνεται σε ένα βαθμό και ο ίδιος».