Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Διαβάστε το μήνυμα της αγαπημένης του Κύπριου τερματοφύλακα!


Ο φύλακας της εστίας της εθνικής Κύπρου είναι και ο φύλακας άγγελος της σέξι συμπατριώτισσάς μας…

Η Άντρεα Νικολάου, η χοροδιδάσκαλος από τη Λάρνακα που λατρέψαμε με τις εμφανίσεις της στα φιλανθρωπικά σόου του Mega, Dansing, και ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, εδώ και μήνες ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Η χοροδιδάκαλος την Τετάρτη το απόγευμα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα μήνυμα, με το οποίο εκθειάζει τον αγαπημένο της και εθνικό μας ποδοσφαιριστή.

«Μόνο μια φορά στη ζωή σου, πιστεύω πραγματικά, μπορείτε να βρείτε κάποιον που μπορεί να μετατρέψει εντελώς τον κόσμο σας. Μπορείτε να τους πείτε τα πράγματα που δεν έχετε μοιραστεί με μια άλλη ψυχή και απορροφούν όλα όσα λέτε και πραγματικά θέλουν να ακούσουν περισσότερα. Μπορείτε να μοιραστείτε  τις ελπίδες για το μέλλον, όνειρα που ποτέ δεν θα γίνουν πραγματικότητα, τους στόχους που δεν επιτεύχθηκαν και η ζωή έχει πολλές απογοητεύσεις που ρίχνονται σε σας. Όταν συμβαίνει κάτι υπέροχο, δεν μπορείτε να περιμένετε να τους πείτε γι ‘αυτό, γνωρίζοντας ότι θα μοιραστεί τον ενθουσιασμό σας. Δεν είναι ντροπή να κλαίει μαζί σας όταν είστε πληγωμένη ή να γελάσει μαζί σας όταν κάνετε μια ανοησία. Δεν θα βλάψει τα συναισθήματά σας ή να σας κάνει να νιώθετε σαν να μην είστε αρκετά καλή, αλλά θα σας δείξει τα πράγματα για τον εαυτό σας που σας κάνουν μοναδική και ακόμη πιο όμορφη. Δεν υπάρχει καμία πίεση, η ζήλια ή ανταγωνισμός, αλλά μόνο μια ήσυχη ηρεμία όταν είναι γύρω. Μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να μην ανησυχείτε για το τι θα σκεφτεί  σας επειδή σας αγαπά  για αυτό που είστε…».