Μπρούσκο: Το ατύχημα της Μαρίνας αλλάζει τις ισορροπίες – Η Αναστασία κατηγορεί ευθέως τον Διαμαντή (trailer)


Ο έρωτας, οι σκηνές ζηλοτυπίας, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μια μεγάλη βεντέτα δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα στις σχέσεις των πρωταγωνιστών του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ».
Οι εξελίξεις της πετυχημένης σειράς αυτής της εβδομάδας θα σας συναρπάσουν!
Καθημερινά στις 21.00 μόνο στον ΑΝΤ1!
Τετάρτη  03 Φεβρουαρίου 2016 – 481ο επεισόδιο
Μετά την επίθεση στον Σηφαλάκη, οι Γιαννακάκηδες είναι επί ποδός περιμένοντας αντίποινα. Παρόλα αυτά ο Παύλος δείχνει στην Όλγα το ενδιαφέρον του για την πορεία εξέλιξης της σχέσης της με τον Σήφη κι αναλαμβάνει να «μαλακώσει» την Στεφανία απέναντί της.
Το ατύχημα της Μαρίνας επηρεάζει τη Δάφνη κι οι αντιλήψεις της περί «νέου έρωτα» εξαφανίζονται με μιας. Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι δεν θ’ αντέξει για πολύ ακόμα ο γάμος της, αφού δεν διατίθεται να χαρίσει του Μηνά τον πολυπόθητο διάδοχο που τόσο πολύ επιθυμεί κι έτσι το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει.. την Μεγάλη Παρασκευή!!!.
Στο μεταξύ η Αναστασία, κατηγορεί ευθέως τον Διαμαντή, για συμπαιγνία εις βάρος της με τη συμμετοχή του Σηφαλάκη.
Μετά από το πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο της Μαρίνας, οι πρώτες ιατρικές γνωματεύσεις, είναι ένα ισχυρό σοκ για τους Ματθαίους, ενώ η Μελίνα, δεν λείπει λεπτό απ’ το πλευρό του αγαπημένου της Αχιλλέα, αλλά κι όλης της οικογένειας προσπαθώντας να τους στηρίξει…