ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βόμβα στην Κυπριακή τηλεόραση! – Φεύγει η Χριστιάνα Αριστοτέλους από το mega;


Μετά την Γωγώ Αλεξανδρινού ποιοι παρουσιαστές έκαναν ραντεβού για τον Alpha ΚΥΠΡΟΥ;

Ο ένας μετά τον άλλο, τα μεγάλα αστέρια της Κυπριακής τηλεόρασης…

Τα ραντεβού και η βολιδοσκόπηση συνεχίζεται…
Και ενώ εδώ και μέρες που φημολογείται ότι η Γωγώ Αλεξανδρινού, η παρουσιάστρια της «Ανοιχτής Γραμμής» του Sigma, βρίσκεται σε συζητήσεις αν και δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της απόφαση.

Αποκλειστικό: Μετά την Γωγώ Αλεξανδρινού ποιοι  παρουσιαστές έκαναν ραντεβού για τον Alpha ΚΥΠΡΟΥ;

Τρια νέα ονόματα φημολογείται ότι έκανα ραντεβού με τους ιθύνοντες του νέου καναλιού που βγαίνει στον αέρα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες το τέλος του Απρίλη.

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Λουκάς Φουρλάς όπως όλα δείχνουν είναι ο άνθρωπος που ήθελε πολύ ο Alpha να αναλάβει την βραδινή ενημέρωση του καναλιού. Αυτό όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δεν θα γίνει προς το παρόν τουλάχιστον, μιας και ο αγαπημένος δημοσιογράφος του κοινού, έχει ήδη άλλες βλέψεις για νέα εκπομπή στο κανάλι του.

Το τρίτο πρόσωπο έρχεται από το ίδιο κανάλι και όλα δείχνουν πως η πιο όμορφη και επιτυχημένη παρουσία της τηλεόρασης, η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι το κορίτσι που θέλει να χρήσει ως μούσα του ο Alpha Κύπρου. Το αν η ίδια αποφασίσει να φύγει από το κανάλι που την ανέδειξε δεν είναι γνωστό, αν και πιστεύουμε ότι είναι το λιγότερο πάρα πάρα πάρα πολύ δύσκολο!

Τέλος στην αντίληψη μας έπεσε και η συνάντηση που είχε η Γιώτα Κουφαλίδου με τους ιθύνοντες του νέου καναλιού.


Source :

ladytimes