ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπρούσκο: «Τέρας θα φτύσεις αίμα!» – Η Χρυσάνθη «τελειώνει» τον Διαμαντή!


Από την Μαρία Μεταξητινού.

Ο Διαμαντής είναι αποφασισμένος να στρέψει τα παιδιά του κατά της Χρυσάνθης και γι’ αυτό το λόγο δίνει χρήματα στην Αννα, τη φίλη της Χέλγκας. Αυτή φροντίζει να περάσει ό,τι της έχει υπαγορεύσει ο Διαμαντής στη Δάφνη και η Δάφνη στον Πάτροκλο, που ορκίζεται να σκοτώσει τη μάνα του αν βρεθεί μπροστά του. Ωστόσο, η Χρυσάνθη δεν είναι πλέον το κοριτσάκι που είχε βιάσει, είναι μια δυναμική, πανέξυπνη και οργισμένη γυναίκα, που δεν πρόκειται να τον αφήσει να της καταστρέψει κι άλλο τη ζωή. Πώς όμως θα αντιδράσει η Χρυσάνθη, πώς θα τον πολεμήσει;

Ο Διαμαντής έχει πάρει την πληροφορία ότι οι Ματθαίοι βρίσκονται στη Ρουμανία για να κάνουν μια εμπορική συμφωνία με ένα Ρουμάνο οινοπαραγωγό που γνωρίζει κι αυτός από παλιά. Ετσι αποφασίζει να πάει στη Ρουμανία για να τους χαλάσει τη συμφωνία και να κλείσει ο ίδιος τη δουλειά για λογαριασμό της δικής του εταιρείας.
Στο μεταξύ, η Χρυσάνθη που έχει πάει να επισκεφθεί τη Μελίνα, μαθαίνει τυχαία ότι ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο και τον Νεκτάριο βρίσκονται στη Ρουμανία. Λίγο πριν φύγει λέει στη Μελίνα: «Πάω γιατί δεν θα ήθελα να πέσω πάνω στον Πάτροκλο και να υποθέσει ότι τον παρακολουθώ». Η Μελίνα όμως της απαντάει ότι ο Πάτροκλος είναι κι αυτός στη Ρουμανία μαζί με τον Διαμαντή. Το ύφος της Χρυσάνθης αλλάζει, γίνεται αμέσως σκληρή και το μυαλό της αρχίζει να παίρνει άλλες στροφές μόλις η Μελίνα της λέει και την αιτία του ταξιδιού τους: «Απ’ ό,τι μου είπε ο Αχιλλέας, ο Διαμαντής μάλλον πήγε να τους χαλάσει τη δουλειά με τους Ρουμάνους». H Χρυσάνθη γίνεται έξαλλη: «Α! Τον αλήτη, τον αλήτη!», ξεφωνίζει και παίρνει μια μεγάλη απόφαση.

Αφού κάνει κάποιο τηλέφωνο, οργανώνει με ποιο τρόπο θα μπορέσει να τον σταματήσει και να τον εκδικηθεί. Αμέσως τηλεφωνεί στην Αννα, τη φίλη της Χέλγκας. «Γεια σου Αννα, Χρυσάνθη. Βρίσκομαι στην Κύπρο και θέλω να μάθω νέα του Πάτροκλου», της λέει, αλλά η Χέλγκα της απαντά με τρόπο που την εξαγριώνει ακόμα περισσότερο: «Εγώ όμως δεν θέλω κουβέντες μαζί σου! Μιλάμε ότι έχεις μεγάλο θράσος. Μην τολμήσεις να εμφανιστείς μπροστά στον Πάτροκλο. Ακόμα δεν μπορεί να ηρεμήσει από το σοκ των αποκαλύψεων και ιδίως από τα ψέματά σου για τον πατέρα του, τον Διαμαντή». Αμέσως μετά η Χέλγκα της κλείνει το τηλέφωνο κατάμουτρα. Η Χρυσάνθη μονολογεί με μίσος: «Τέρας, θα σε διαλύσω, θα σε κάνω να φτύσεις αίμα» και αποφασιστικά παίρνει ένα τηλέφωνο που θα σημάνει την έναρξη του πολέμου κατά του Διαμαντή.
Παράλληλα, στην Κύπρο βρίσκεται και ο Παύλος, ο οποίος συναντά τη Χρυσάνθη και δέχεται την πρόσκλησή της να φάνε μαζί. Η Χρυσάνθη θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της και παράλληλα να βρει ένα σύμμαχο κατά του Διαμαντή: «Δεν ξέρεις κάτω από ποιες συνθήκες συνέβησαν όλα αυτά. Θέλω να σου τα πω όλα, γιατί δεν θέλω να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα. Ο Διαμαντής με πολεμάει άσχημα. Κι από την άλλη μεριά, εγώ θέλω πολύ να πλησιάσω αυτά τα δύο αγόρια και να αποκαταστήσω τη σχέση μου μαζί τους. Εχω ανάγκη από τη συμπαράσταση και τη φιλία σου. Σε παρακαλώ».
Στο μεταξύ, ο Ρουμάνος οινοποιός ακυρώνει τη δουλειά με τον Διαμαντή ξαφνικά, καθώς ο Αχιλλέας αφήνοντας άφωνο τον Ματθαίο τού κάνει μια αντιπρόταση με πολύ περισσότερα χρήματα από την προσφορά του Διαμαντή και κλείνει οριστικά τη δουλειά.

Μόλις ο Διαμαντής το μαθαίνει γίνεται τρελός από τα νεύρα και παράλληλα έχει τεράστιες απορίες: «Ναι, αλλά πώς διάολε; Είχαμε κάνει την ανώτερη δυνατή προσφορά. Από πού βρήκαν τόσα λεφτά οι Ματθαίοι;», λέει στον Πάτροκλο και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τη σκέψη του, χτυπάει το κινητό του για να πάρει την απάντηση σε όλες του τις απορίες. Στην άλλη γραμμή είναι η Χρυσάνθη, που με το πιο σκληρό ύφος του κόσμου τού λέει: «Στη Ρουμανία είσαι, έτσι; Η δουλειά που μόλις έχασες, είναι μόνο η αρχή! Θα σε πολεμήσω μέχρι να σε εξοντώσω. Τα ψέματα που είπες για μένα θα είναι η καταδίκη σου».
Ο Διαμαντής γίνεται έξαλλος: «Εσύ; Εσύ έκανες τη συμμαχία με τους Ματθαίους; Ε, άντε στο διάολο», της λέει και κλείνει το τηλέφωνο.
Η Χρυσάνθη έχει κάνει το πρώτο βήμα από το σατανικό σχέδιο εξόντωσης που καταστρώνει για τον Διαμαντή και αυτό θέλει να το κάνει γνωστό προς πάσα κατεύθυνση. Ετσι στη συνέχεια τηλεφωνεί στον Σήφη και τον συναντά στο κτήμα Δημοσθένους. Ο Σήφης δείχνει φυσικά να μη χαίρεται με αυτή τη συνάντηση: «Σ’ ακούω, τι με ήθελες;», της λέει με ύφος σκληρό, αλλά η Χρυσάνθη με ακόμα πιο σκληρό ύφος τού δίνει το μήνυμα: «Ενα μήνυμα για σένα κι ένα για το θείο σου τον Διαμαντή, για να μην πεις μετά ότι δεν σε προειδοποίησα».


Source :

youweekly