Αυτό είναι το Γραφείο που έχει Ξετρελάνει όλο το Instagram


Υπάρχει ένα γραφείο που έχει στην κυριολεξία ξετρελάνει το Instagram. Πρόκειται για το γραφείο μιας διάσημης fashion blogger που ύστερα από αρκετούς μήνες προσπάθειας και αλλαγών κατάφερε να το ολοκληρώσει και να «ανεβάσει» τις σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Η Christine Andrew είναι μια διάσημη fashion blogger που θέλησε να ανανεώσει το γραφείο που έχει μέσα στο σπίτι της καθώς αυτός είναι και ο βασικός χώρος εργασίας της.

Η γνωστή blogger έβαλε αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του κοραλί για να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του γραφείου της και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Η ίδια δήλωσε πως ήταν τρομερά δύσκολο για αυτήν να διακοσμήσει το γραφείο της γιατί η διακόσμηση ήταν ένας τομέας που δεν κατείχε. Όμως, με πολύ επιμονή και υπομονή και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στο χώρο της μόδας, κατάφερε να δημιουργήσει αυτόν τον υπέροχο χώρο.

Το γραφείο Το γραφείο της Christine είναι ένα μοντέρνο λευκό τραπέζι μπροστά από το οποίο τοποθέτησε μια πολύ άνετη πολυθρόνα με ένα κοραλί γούνινο μαξιλαράκι. Αμέσως ο χώρος, με αυτήν την μικρή προσθήκη,  έγινε πιο ζεστός.

Το γραφείο είναι σε λευκό χρώμα και μπροστά ακριβώς η Christine έχει τοποθετήσει μια πανέμορφη πολυθρόνα.

Το γραφείο είναι σε λευκό χρώμα και μπροστά ακριβώς η Christine έχει τοποθετήσει μια πανέμορφη πολυθρόνα.

Το χαλί Όλο το δωμάτιο καλύπτεται με ένα πολύ ζεστό και μαλακό χαλί που δίνει μια ζεστή πινελιά στο χώρο και τον κάνει να δείχνει πιο φιλόξενος. Δίπλα από το γραφείο, η Christine τοποθέτησε ακόμα μια καρέκλα για να γεμίσει ο χώρος.

Το μεγάλο χαλί κάνει όλο τον χώρο να δείχνει πιο cozy.

Το μεγάλο χαλί κάνει όλο το χώρο να δείχνει πιο cozy.

Η διακόσμηση Η Christine έβαλε όμορφα πινακάκια στους τοίχους της και διακόσμησε το γραφείο με έναν πίνακα ενόρασης (πίνακας με φωτογραφίες που εμπνέουν) και ένα όμορφο φωτιστικό.

Ο τοίχος έχει διακοσμηθεί με όμορφα πινακάκια.

Ο τοίχος έχει διακοσμηθεί με όμορφα πινακάκια.

Ένα μικρό φυτό στην άκρη του γραφείου δίνει ζωντάνια στο χώρο και τον κάνει να δείχνει ακόμα πιο όμορφος. Η κορνίζα με τη φωτογραφία της ίδιας που φιλάει το αγόρι της σε μια παραλία δίνει προσωπικότητα στο χώρο και ζεστασιά.

Η Christine έχει φτιάξει τόσο όμορφα το γραφείο της προσθέτοντας προσωπικά στοιχεία, που την κάνουν να νιώθει όμορφα, ενώ επίσης την εμπνέουν να συνεχίσει με πολύ ζήλο και αυτοπεποίθηση το όμορφο blog της.

Η Christine έχει φτιάξει τόσο όμορφα το γραφείο της προσθέτοντας προσωπικά στοιχεία, που την κάνουν να νιώθει όμορφα, ενώ επίσης την εμπνέουν να συνεχίσει με πολύ ζήλο τη δουλειά της.

HIGHLIGHTS

    • Η Christine Andrew είναι μια fashion blogger που κατάφερε να ξετρελάνει το instagram με το γραφείο της.
    • Η blogger χρησιμοποίησε για τη διακόσμηση παλ αποχρώσεις του μπλε, του κοραλί και του πράσινου.
    • Σε όλο το γραφείο τοποθετήθηκε χαλί για να γίνει το δωμάτιο πιο ζεστό.

Source :

spirossoulis