Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Έλενας Ράπτη – Α ρε Λούκα Γιώρκα τι γυναίκα έχεις!


Τι λες; 35, 39 ή 41; Δες… έπεσες μέσα;

Η Έλενα Ράπτη είναι μια γοητευτική Ταυρίνα και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχουν περάσει από τη Βουλή. Εκτός όμως από ομορφιά, διαθέτει ένα από τα πιο Η Έλενα Ράπτη είναι μια γοητευτική Ταυρίνα και μια από τις πιο όμορφες παρουσίες που έχουν περάσει από τη Βουλή. Εκτός όμως από ομορφιά, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας πολιτικής σκηνής και ουκ ολίγες φορές έχει εντυπωσιάσει με εμφανίσεις που αναδεικνύουν το υπέροχο κορμί της.

Η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα. Για τη σχέση της αυτή η ίδια έχει πει: «Εμένα ανάγκη μου είναι να επικοινωνώ. Να μπορώ να νιώθω ότι ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου, με καταλαβαίνει, με νοιάζεται και με προστατεύει. Γιατί έξω από το σπίτι μπορεί να είμαι πάρα πολύ δυναμική, μέσα στο σπίτι είμαι πιο γήινη, πιο εύθραυστη. Κι εκεί εγώ χρειάζομαι μια σταθερή αγκαλιά ενός ανθρώπου που είναι προσγειωμένος, που ξέρει να δίνεται και να υπερασπίζεται».

Συγχρόνως, η όμορφη πολιτικός με τον Άρη σε θετική όψη με τον πλανήτη της ευθύνης, τον Κρόνο έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της πρόληψης και της καταπολέμησης της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και είναι συντονίστρια της σχετικής εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ».

Όσον αφορά στην ηλικία της δεν έχει διστάσει να την αποκαλύψει. Πόσο είναι; Τον Απρίλιο του 2016 θα κλείσει τα 41 της χρόνια και όπως έχει δηλώσει χαριτολογώντας έχει ακόμη καιρό να σκεφτεί μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου.

 


Source :

astrology