ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπρούσκο: Πυροβολούν τον Σήφη και η Μελίνα λιποθυμά – Κίνδυνος για το μωρό!


Από την Μαρία Μεταξητινού.

Πολλά και ξαφνικά γεγονότα πρόκειται τα συμβούν στο μέλλον στη σειρά. που θα φέρουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές τόσο της Μελίνας και του Αχιλλέα, όσο και στη ζωή του Σήφη, της Αναστασίας και του Ματθαίου.

Η Αναστασία έχει πάρει πάρα πολύ βαριά ότι ο Ματθαίος δεν θέλει ούτε καν να την ακούσει και ότι προχωράει το διαζύγιο από την πλευρά του. Ούτε τον εαυτό της δεν μπορεί να συγχωρήσει, αλλά ούτε και όλους όσοι έφταιξαν για το χωρισμό της. Ετσι αποφασίζει, αφού δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Ματθαίο, να εκδικηθεί όσους προσπάθησαν να του κάνουν κακό και να τον απομακρύνουν από αυτή. Αφού δεν μπόρεσε προς το παρόν να βγάλει άκρη με τη μεταβίβαση των χρημάτων και την κλοπή των τραπεζικών κωδικών, αποφασίζει να πάει κατευθείαν στον άνθρωπο που δημιούργησε τα πάντα, τον Σηφαλάκη. Φωνάζει τον Μανωλιό και μερικούς ακόμα άντρες και πάνε οπλισμένοι στο σπίτι του Σηφαλάκη στο Ηράκλειο. Στο μεταξύ, το μαθαίνει και ο Σήφης και μαζί με τον Παύλο τρέχουν κι αυτοί να προλάβουν για να μη γίνει κανένα κακό. Ομως δεν προλαβαίνουν κι ένας από τους άντρες της Αναστασίας τραβάει όπλο και τραυματίζει τον Σηφαλάκη στο πόδι. Από εδώ και στο εξής αρχίζει πόλεμος μεταξύ των Σηφαλάκηδων και Γιαννακάκηδων. Η Αναστασία κινδυνεύει, γι’ αυτό ο Σήφης τη στέλνει στην Κύπρο να μείνει για πολύ καιρό. Με αφορμή να πάρει το παιδί από τον Ματθαίο, γιατί ο ίδιος θα έφευγε ταξίδι, η Αναστασία εξηγεί στον Ματθαίο τι έχει συμβεί. Αυτός της λέει ότι δεν πρόκειται να την αφήσει να φύγει και να γυρίσει πίσω στα Χανιά. Ωστόσο, η βεντέτα στα Χανιά συνεχίζεται και στόχος πλέον είναι ο Σήφης, ειδικά όταν σε μια συμπλοκή έξω από το σπίτι του σκοτώνεται και ο ανιψιός του Σηφαλάκη.

Συμβόλαιο θανάτου για τον Σήφη

Από εκείνο το βράδυ ο Σήφης είναι στο στόχαστρο ολόκληρης της οικογένειας των Σηφαλάκηδων, που έχουν υπογράψει συμβόλαιο θανάτου. Ο Παύλος ανησυχεί και τον συμβουλεύει: «Σήφη, να έχεις το όπλο σου πάντα μαζί, εσένα θα χτυπήσουν πρώτα», το ίδιο του λέει και η Ολγα: «Σήφη πρόσεχε, μπορεί να μην είμαστε μαζί, αλλά σ’ αγαπώ». Αλλά και η μικρή Στεφανία τον αγκαλιάζει και του λέει: «Αν πάθεις κάτι θα πεθάνω αμέσως».
Στο μεταξύ, στην Κύπρο η Μελίνα δεν μπορεί να χαρεί την εγκυμοσύνη της. Ολα αυτά που συμβαίνουν, με αποκορύφωμα το τραγικό περιστατικό με τη Μαρίνα, την έχουν καταβάλλει και αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, ούτε σωματικά αλλά ούτε και ψυχικά, και μάλιστα κάποια στιγμή λέει στην Αλεξάνδρα, που θέλει έμμεσα να τη βοηθήσει: «Φοβάμαι για το χειρότερο».

O πυροβολισμός που τρομοκρατεί τη Μελίνα

Ο Σήφης γίνεται στόχος και δύο άντρες με καραμπίνα βρίσκονται στον κήπο του σπιτιού και τον σημαδεύουν. Για καλή του τύχη και εξαιτίας μιας απλής κίνησης, ο Σήφης γλιτώνει τελευταία στιγμή,καθώς αυτοί που τον σημάδευαν τον έχασαν από το οπτικό τους πεδίο. Το θέμα όμως δεν σταματάει εκεί, άλλη μια απόπειρα γίνεται την επόμενη μέρα εναντίον του Σήφη, αλλά και πάλι χάρη στη σωτήρια επέμβαση της Ολγας, που βλέπει το φως από το λέιζερ να σημαδεύει τον Σήφη, τον σώζει την τελευταία στιγμή πέφτοντας πάνω του. Ο Σήφης τώρα έχει αρχίσει να ταράζεται και αποφασίζει να εντείνει τα μέτρα προστασίας του. Την ίδια στιγμή, η Αναστασία αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Μελίνας για να τη δει, μιας και ο Αχιλλέας φεύγει ταξίδι και θα είναι μόνη της. Μόλις φτάνει στο σπίτι της Μελίνας, η οποία την καλοδέχεται και της ετοιμάζει καφέ, χτυπά το τηλέφωνό της. Είναι ο Σήφης στη γραμμή. «Ελα Σήφη, καλημέρα», του λέει. Ο Σήφης ρωτάει την αδελφή του τι κάνει: «Τι κάνεις, πώς πάει εκεί;», της λέει και η Αναστασία του απαντάει: «Καλά, μόλις ήρθα στη Μελίνα», αλλά ξαφνικά τρομάζει: «Τι ήταν αυτό; Πυροβολισμός!» του λέει, αλλά δεν παίρνει καμία απάντηση. Η Αναστασία παγώνει και αρχίζει να φωνάζει τρομαγμένη: «Σήφη, Σήφη, μίλησέ μου», αλλά τίποτα, καμία απάντηση. «Σήφη μίλα μου, είσαι καλά; Σήφη!». Η Μελίνα κοιτάζει γεμάτη αγωνία και από την ταραχή της χάνει τις αισθήσεις της και λιποθυμάει. Η Αναστασία δεν ξέρει τι να κάνει. Από τη μια αγωνιά για τον αδελφό της και την τύχη του και από την άλλη έχει στα χέρια της τη Μελίνα που έχει χάσει τις αισθήσεις της και στην κατάσταση που βρίσκεται είναι πολύ άσχημα για το παιδί που περιμένει. Η Αναστασία αρχίζει και τα χάνει: «Μελίνα, σε παρακαλώ μίλησέ μου, σύνελθε Μελίνα μου, σε παρακαλώ», της λέει με απόγνωση και η Μελίνα μόλις ανοίγει τα μάτια της τη ρωτάει αμέσως για τον Σήφη: «Πες μου τι έγινε, είναι καλά;» και στη συνέχεια κλαίγοντας της εξομολογείται: «Αναστασία δεν αισθάνομαι καλά, κάνε κάτι, πονάω και φοβάμαι…»!