ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπρούσκο: Η Μελίνα αιμορραγεί – Μεγάλος κίνδυνος για την εγκυμοσύνη της!


Η εγκυμοσύνη της Μελίνας σκορπίζει σε όλους χαρά και πιο πολύ τον Αχιλλέα, αλλά παράλληλα τους γεμίζει με αγωνία και φόβο να πάνε όλα καλά και επιτέλους αυτό το παιδί να γεννηθεί. Οι καταστάσεις όμως που θα βιώσει το ζευγάρι, δεν βοηθούν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση, αφού η ταλαιπωρία και η έντονη συναισθηματική φόρτιση δεν είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι στην κατάσταση της Μελίνας.

Οπως θα δούμε παρακάτω, σε μια συζήτηση που έχουν, ο Αχιλλέας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και λέει στη Μελίνα: «Αγάπη μου, να σου πω κάτι; Νιώθω ότι δεν τη χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου». Η Μελίνα τον ρωτάει γιατί το λέει αυτό κι ο Αχιλλέα της εξηγεί: «Δεν το συζητάς πολύ… Δεν κάνουμε σχέδια, δεν μου έχεις πει να πάμε να ψωνίσουμε μωρουδιακά, να φτιάξουμε το δωμάτιο. Γιατί;».
Τότε η Μελίνα τού ανοίγει την καρδιά της και του λέει την αλήθεια: «Φοβάμαι. Είμαι και προληπτική, δεν θέλω να κάνουμε τίποτα ακόμα», αλλά ο Αχιλλέας την καθησυχάζει και της απαντά ότι δεν πρέπει να φοβάται: «Να μη φοβάσαι τίποτα. Το μωρό αυτό θα γεννηθεί, το ξέρω!», της λέει και την αγκαλιάζει.
Την ίδια στιγμή, από μακριά όμως, ακούγεται το ουρλιαχτό της Μαρίνας: «Βοήθεια… Βοήθεια…». Ο Αχιλλέας με τη Μαρίνα πετάγονται, ταράζονται και αρχίζουν να τρέχουν προς τα εκεί που ακούστηκε η φωνή. Η Μελίνα φωνάζει ότι κάποιος ζητάει βοήθεια, όταν έρχεται ο Μάθος από μακριά και τους λέει: «Τρέξτε, η Μαρίνα έπεσε από το άλογο». Ολοι φτάνουν κοντά στο κορίτσι που είναι στο έδαφος αναίσθητο και η Μελίνα ρωτάει πολύ ταραγμένη αν έχει σφυγμό. Αμέσως τρέχουν στο νοσοκομείο και η Μελίνα μαζί, που αρχίζει να ζει το δράμα της οικογένειας πολύ έντονα. «Χτύπησε άσχημα και μπήκε έκτακτο χειρουργείο», ενημερώνει τη Δάφνη, η οποία βλέποντάς τη σ’ αυτή την κατάσταση της λέει: «Να πάνε όλα καλά, προσεύχομαι για το παιδί, αλλά εσύ είσαι χλωμή σαν λεμόνι» και ο Αχιλλέας γεμάτος αγωνία και φόβο συμπληρώνει: «Πες της τα, είναι και έγκυος». Η Δάφνη προσπαθεί να την περιποιηθεί και να της φέρει να φάει αλλά η Μελίνα δεν δέχεται, ενώ ο Αχιλλέας την προειδοποιεί: «Καλά, αν δεν φας δεν φεύγω για το νοσοκομείο. Πάμε να σε βάλω να ξαπλώσεις». Η Μελίνα ζητάει να κάνει πρώτα ένα μπάνιο, αλλά ο Αχιλλέας τη βλέπει εξαντλημένη και της λέει: «Αργότερα, ξάπλωσε πρώτα λίγο γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί». Η Μελίνα κλαίει και του λέει ότι δεν μπορεί να ησυχάσει γιατί σκέφτεται τη Μαρίνα και ο Αχιλλέας της ξεκαθαρίζει: «Ακουσέ με Μελίνα μου, τη Μαρίνα τη λατρεύω, αλλά δεν θέλω να πάθεις τίποτα. Τόσες ώρες ορθοστασία στο νοσοκομείο, δεν θα σου κάνει καλό. Είσαι έγκυος, το όνειρο της ζωή μας. Θέλω να ξεκουράζεσαι. Αυτό το παιδί πρέπει να γεννηθεί. Να ξέρεις ότι σε μαλώνω, επειδή δεν προσέχεις καθόλου».