ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπρούσκο: Απρόσμενη η αντίδραση του Αχιλλέα στα λουλούδια του Σήφη (trailer)


Συγκρούσεις, απρόσμενες αντιδράσεις και μια μεγάλη έκπληξη βγάζουν εκτός ελέγχου τους πρωταγωνιστές του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ». Οι αποφάσεις που θα λάβουν είναι καθοριστικές και οι σχέσεις τους κρέμονται από μια κλωστή.

Στα νέα επεισόδια του «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» οι συγκλονιστικές στιγμές θα σας κάνουν να δακρύσετε και να συγκινηθείτε. Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά στις 21.00 μόνο στον ΑΝΤ1.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016 –  474o επεισόδιο

Ο Σήφης και η Αναστασία συγκρούονται, όταν εκείνος αδυνατεί να την πείσει για την ενοχή του Ματθαίου, έτσι εκείνη αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα.

Σκηνή όμως κάνει και η Μελίνα στο Σήφη, για την ανθοδέσμη που της έστειλε, κατηγορώντας τον ότι ήθελε να της δημιουργήσει πρόβλημα με τον Αχιλλέα..

Την ίδια στιγμή η αντίδραση του Αχιλλέα σ’ αυτό το γεγονός είναι πέρα για πέρα απρόσμενη, δημιουργώντας τεράστιες ανασφάλειες στη Μελίνα. Το ίδιο αναπάντεχη είναι και η αντίδραση της Δάφνης, όταν έρχεται αντιμέτωπη με το έντονο φλερτ του Άρη.

Η Όλγα, αποτυγχάνει για ακόμα μια φορά να πλησιάσει και να κερδίσει την αγάπη της Στεφανίας, κάτι που φαίνεται να την προβληματίζει αφού περιμένει το παιδί του Σήφη.

Από την άλλη, ο Μανωλιός βέβαιος για το ότι ο Σήφης είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει η Μελίνα, αρχίζει και το διαδίδει παντού..


Source :

alterinfo