Υλικά
- 4 συγα
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1 φλιτζάνι λαδι
- 2 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 βανίλια
- 1 μπεικιν (ή 2 κ.γ)
- 4-5 μήλα σε φέτες
- Κανέλα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε ένα ένα τα υπόλοιπα υλικά.
- Αδειάζουμε στο ταψί της κουζίνας (μακροστενο) το οποίο έχουμε βουτυρώσει πριν.
- Κόβουμε σε φέτες (μισοφέγγαρο θα τις ελεγα) τα μήλα και πασπαλίζουμε με την κανέλα.
- “Καρφωνουμε” ένα ένα τα μηλαράκια σε όλη την επιφάνεια του ταψιού, σαν να στέκονται όρθια.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180°C. Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη.