Φτιάξε διακοσμητικά ράφια από κουτιά παπουτσιών


Yπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις μόνη και απολαμβάνεις σίγουρα τόσο ως προς την οικονομία όσο και προς τη δημιουργία της υπόθεσης.

1. Τι κουτιά να προτιμήσω; Γι’ αυτό το εγχείρημα, προτίμησε κουτιά από σκληρό χαρτόνι για να είναι το αποτέλεσμα όσο πιο σταθερό γίνεται καθώς και σε διαφορετικά μεγέθη για να είναι πιο εντυπωσιακή η τελική σύνθεση. 2. Πως χρωματίζω το φόντο; Βάψε το εσωτερικό των κουτιών με το χρώμα της επιλογής σου. Κατάλληλα είναι τα ακρυλικά χρώματα ή ακόμα και οι τέμπερες. Για να είναι ομοιόμορφη η εφαρμογή, χρησιμοποίησε πινέλο για τις γωνίες και ρολάκι για τα γεμίσματα.

3. Για πιο εντυπωσιακό εφέ Αν θέλεις ένα από τα ραφάκια σου να γίνει ακόμα πιο χαριτωμένο, κόλλησε στο φόντο του χαρτί περιτυλίγματος, ένα κομμάτι ταπετσαρία ή ακόμα και μια φωτογραφία που σου αρέσει. 4. Τοποθέτηση Θα χρειαστείς μικρά ούπα για να τα στηρίξεις στον τοίχο. Προσοχή: αντέχουν πολύ μικρό βάρος.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο -και όχι μόνο για παιδικό δωμάτιο, όπως θα μπορούσε να βιαστεί να πει κανείς. Το μόνο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή -ξανατονίζουμε- είναι το βάρος που θα τοποθετηθεί μέσα. Μην το παρακάνουμε κιόλας…