ΠΑΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Έπνιξε τον συγκάτοικό του και μετά πήγε για ύπνο


Για 250 ευρώ, αφού προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ τους, σκότωσε τον συγκάτοικό του και μάλιστα μετά το ειδεχθές έγκλημα πήγε για ύπνο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αδιαμφισβήτητα γεγονότα, δείχνουν ότι ο άνδρας αυτός ο οποίος κατάγετε από την Ρουμανία, ο οποίος διέμενε με άλλους τρεις ομοεθνείς του σε ενοικιαζόμενη κατοικία στην Παλουριώτισσα, στις 28 Απριλίου του 2012, ο Ρουμάνος άνδρας μαζί με τον συγκάτοικό του, αφού προηγουμένως κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, άρχισαν να λογομαχούν έντονα με αφορμή ένα ποσό των 250 ευρώ το οποίο όφειλε το θύμα στον άλλο άνδρα.

Στην εξέλιξη του επεισοδίου, το θύμα άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του άλλου Ρουμάνου.  Ανακόπηκε όμως και αφοπλίστηκε από τους τρεις συγκάτοικούς τους, με τον άλλο άνδρα να βρίσκει την ευκαιρία και να κτυπά σε διάφορα μέρη του σώματος το θύμα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σχοινί, τον έδεσε χειροπόδαρα και από τον λαιμό και άρχισε να τον κτυπά στην παρουσία των συγκατοίκων τους, οι οποίοι παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τον ανακόψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TOTHEMAONLINE.COM