Θα γίνει χαμός! Ερχεται η «Μηχανή του Χρόνου» στην Κύπρο


Μια νέα σημαντική συνεργασία στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης ξεκινά στη Κύπρο και φιλοδοξεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, όπως συνέβη και στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης, η World News Media υποδέχεται και συνεργάζεται με την «Μηχανή του Χρόνου» που διευθύνουν οι δημοσιογράφοι Χρίστος Βασιλόπουλος και Δημήτρης Πετρόπουλος οι οποίοι παρουσιάζουν την Κυπριακή έκδοση της ιστοσελίδας mixanitouxronou.com.cy.

Με την ένταξη στον  όμιλο της η World News Media Ltd ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των  προϊόντος της με ένα ποιοτικό brand, μένοντας συνεπής στην στρατηγική της για ορθολογιστική ανάπτυξη της εταιρείας.  

Η  «Μηχανή του Χρόνου» αποτελεί μια ενημερωτική ιστοσελίδα με αναφορά στο παρελθόν αλλά και σύγχρονη ματιά στην κοινωνία με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των αναγνωστών που αναζητούν πρωτότυπο περιεχόμενο και έχουν κουραστεί από τις αντιγραφές. Η ηλεκτρονική έκδοση της Μηχανής του χρόνου φιλοξενεί άρθρα και αφιερώματα μέσα από πλήθος κατηγοριών που καλύπτουν ευρύτατη γκάμα ενδιαφερόντων. Ερευνά και παρουσιάζει  σημαντικά γεγονότα από το παρελθόν, παρουσιάζει άγνωστες πλευρές από την ζωή ανθρώπων που αξίζει να γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους με έμφαση την ιστορία και τον πολιτισμό.

Μέχρι σήμερα η δημοσιογραφική ομάδα έχει παρουσιάσει στην τηλεόραση περισσότερα 250 ντοκιμαντέρ. Έχει λάβει το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για την προαγωγή της Δημοσιογραφίας και στην Κύπρο έχει αναδειχθεί δύο φορές καλύτερη τηλεοπτική εκπομπή. Στο διαδίκτυο, στόχος είναι να παρουσιάζει σε 24ωρη βάση, πρωτότυπα δημοσιογραφικά θέματα και έρευνες  χωρίς χρονικούς περιορισμούς και γεωγραφικές δεσμεύσεις.

Ο Αντρέας Παυλίδης,  Γενικός Διευθυντής  της World News Media , δήλωσε:
“Όταν η σημερινή διοικητική ομάδα, ανέλαβε την εταιρεία το Ιανουάριο του 2015, τότε στην World News Media υπήρχε μόνο η ενημερωτική ιστοσελίδα, tothemaonline.com. Σήμερα, μόλις 18 μήνες αργότερα,  το themaonline παραμένει η ναυαρχίδα του Ομίλου μας, αλλά πλέον η World News Media διαθέτει συνολικά 6 ειδησεογραφικές και θεματικές ιστοσελίδες αναδεικνύοντας την εταιρεία μας την ανερχόμενη δύναμη στον χώρο των digital ΜΜΕ. Κάθε φορά που υποδεχόμαστε ένα νέο brand στην μεγάλη οικογένεια της World News Media Ltd, η χαρά μας είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια τόσο ποιοτική, δημοφιλής και δημοσιογραφικά αξιόπιστη ιστοσελίδα, όπως η Μηχανή του Χρόνου. Πάντα με γνώμονα τα ενδιαφέροντα του αναγνωστικού κοινού, αναπτυσσόμαστε ραγδαία αλλά συνάμα ορθολογιστικά και κυρίως  ποιοτικά».

 

Ο δημιουργός της «Μηχανής του Χρόνου» Χρίστος Βασιλόπουλος με αφορμή την δημιουργία της κυπριακής σελίδας mixanitouxronou.com.cy δήλωσε:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία που μας επιτρέπει να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρό μας για δυναμική παρουσία στο αγαπημένο νησί της ιστορίας, του πολιτισμού και της δοκιμασίας. Σας ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε τόσα χρόνια μέσα από τις εκπομπές και τις έρευνές μας, με ένα σάιτ κυπριακού ενδιαφέροντος και θεματολογίας».

Ο έτερος δημιουργός Δημήτρης Πετρόπουλος δήλωσε:
«Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας στην World News Media που κατάλαβαν αμέσως το όραμά μας και το ενστερνίστηκαν. Μαζί θα υπηρετήσουμε πιστά μια από τις βασικές αρχές μας στο διαδίκτυο ΄always write , never copy΄